Gorenjska
1208 ogledov

Zapora skozi Godešič, zastoji med Jeprco in Kranjem

Asfaltiranje ZAS Fotografija je simbolična.
Skozi naselje Godešič pri Škofj Loki bo od jutri, sobote, 9. oktobra, od 7. ure pa vse do nedelje, 10. oktobra, do 18. ure popolna zapora ceste zaradi asfaltiranja zaključne asfaltne plasti.

Kot smo že poročali, se je celovita obnova odseka regionalne ceste skozi Godešič precej zavlekla in bi morala biti končana že v septembru. Po podpisu aneksa bo izvajalec del, to je podjetje CVP, ki je obnovo začel sredi marca 2021, končal do konca oktobra.

Gradbena dela pa v teh dneh potekajo tudi na regionalni cesti Kranj–Jeprca. Zaradi delne zapore z izmenično enosmernim prometom in urejanja s semaforjem se čas vožnje podaljša, zlasti prihaja do daljših zastojev v jutranjih in popoldanskih konicah.

S Policijske uprave Kranj so danes opozorili, da mnogi vozniki ne upoštevajo semaforja, zato prihaja do zmede in nereda. Pozvali so k upoštevanju prometnih pravil.

Zaradi pritožb o prekratkem intervalu pa je policija urgirala pri izvajalcu del, to je Gorenjski gradbeni družbi, naj to bolje uredi in naj ob konicah fizično usmerjajo voznike.

Dela na omenjenem štirikilometrskem odseku ceste od Kranja proti Medvodam bodo predvidoma potekala do konca januarja 2022.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.