Zgodilo se je okoli 14. ure, zdaj je na delu policija

Foto: M. Ha. Smučanje v Kranjski Gori, posneto 6. februarja 2023.
Foto: M. Ha. Smučanje v Kranjski Gori, posneto 6. februarja 2023.
Kranjskogorski policisti obravnavajo nesrečo na smučišču v Kranjski Gori, ki se je zgodila v petek, 26. januarja 2024 okoli 14. ure, tik pod vrhom smučarske proge Dolenčev rut.
Oglej si celoten članek

"V nesreči sta bila udeležena dva odrasla smučarja. Po podatkih, s katerimi razpolagamo, se je eden od udeleženih smučarjev ustavil ob levem robu smučišča, približno 20 metrov pod vrhom smučišča. V tem času je mimo prismučal drugi izmed udeleženih smučarjev. Med njima je prišlo do trčenja. Oba sta padla po tleh. Smučar, ki je stal ob robu smučišča je bil telesno poškodovan. Drugi, ki naj bi govoril hrvaško, je pristopil do njega, tako kot ostali mimoidoči, in se nato s kraja odpeljal. Na kraju si nista izmenjala podatkov," so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Foto: PU Kranj kraj nesreče na smučišču v Kranjski Gori

Zaradi razjasnitve okoliščin nesreče na smučišču policisti pozivajo neznanega smučarja in vse morebitne priče, ki bi karkoli vedele o nesreči ali jo videle, da se oglasijo oziroma pokličejo na Policijsko postajo Kranjska Gora, na telefonsko številko 04/582 07 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:06 30. Januar 2024.

    Vsi ki ste začeli smučati na karvingu , pojma nimate o smučanju , zato ne divjajte , smuči smučajo in …

  • 20:30 27. Januar 2024.

    v 80 in 90 letih je veljala na smučiščih kultura na ravni tenisa. Danes je pa lahko vsak kreten smučar. …

  • 19:01 27. Januar 2024.

    Tam, na prelomih se je smrtno nevarno ustaviti! Večkrat videl na lastne oči...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.