10 najbogatejših manekenk

Foto: EPA Gisele Bündchen Foto: FameFlynet Kate Moss Foto: Žurnal24 Natalija Vodjanova Foto: Reuters Adriana Lima Foto: FameFlynet Doutzen Kroes Foto: EPA Alessandra Ambrosio Foto: Reuters Miranda Kerr Foto: FameFlynet Lara Stone Foto: EPA Carolyn Murphy Foto: FameFlynet Candice Swanepoel
Revija Forbes je objavila lestvico najbolje plačanih manekenk na svetu. Vas zanima, katera lepotica je v enem letu zaslužila 45 milijonov dolarjev?
Oglej si celoten članek

Gisele Bündchen je lastnica najzajetnejšega kupa zelencev, za katerega se mora zahvaliti predvsem Espritu, Versaceju in kolekciji japonk Ipanema. Čeprav je Gisele trenutno med najpremožnejšimi manekenkami na svetu, njen zaslužek še ni presegel tistega, ki si ga je prislužila najbogatejša manekenka vseh časov, Kathy Ireland.

Na drugo mesto se je uvrstila Kate Moss s samo 9,2 milijona dolarjev. Po vrsti si sledijo Viktorijini angelčki: Natalija Vodjanova, ki se je morala zadovoljiti z le 8,6 milijona dolarjev, Adriana Lima s 7,3 milijona dolarjev, Doutzen Kroes s 6,9 milijona dolarjev, Alessandra Ambrosio s 6,6 milijona dolarjev in Miranda Kerr s 4 milijoni dolarjev.

Na osmem mestu se je znašla Lara Stone s 3,8 milijona, sledi ji Carolyn Murphy s 3,5 milijona, zadnja med prelestnimi lepoticami pa je Candice Swanepoel s 3,1 milijona dolarjev.

Na letošnji lestvici ni bilo zaslediti Heidi Klum.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.