Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

10 najbogatejših manekenk

Gisele Bündchen
1/10
EPA
Revija Forbes je objavila lestvico najbolje plačanih manekenk na svetu. Vas zanima, katera lepotica je v enem letu zaslužila 45 milijonov dolarjev?

Gisele Bündchen je lastnica najzajetnejšega kupa zelencev, za katerega se mora zahvaliti predvsem Espritu, Versaceju in kolekciji japonk Ipanema. Čeprav je Gisele trenutno med najpremožnejšimi manekenkami na svetu, njen zaslužek še ni presegel tistega, ki si ga je prislužila najbogatejša manekenka vseh časov, Kathy Ireland.

Na drugo mesto se je uvrstila Kate Moss s samo 9,2 milijona dolarjev. Po vrsti si sledijo Viktorijini angelčki: Natalija Vodjanova, ki se je morala zadovoljiti z le 8,6 milijona dolarjev, Adriana Lima s 7,3 milijona dolarjev, Doutzen Kroes s 6,9 milijona dolarjev, Alessandra Ambrosio s 6,6 milijona dolarjev in Miranda Kerr s 4 milijoni dolarjev.

Na osmem mestu se je znašla Lara Stone s 3,8 milijona, sledi ji Carolyn Murphy s 3,5 milijona, zadnja med prelestnimi lepoticami pa je Candice Swanepoel s 3,1 milijona dolarjev.

Na letošnji lestvici ni bilo zaslediti Heidi Klum.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.