Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Parfum z vonjem po spermi

Gaga Facebook
Lady Gaga je na družbenem omrežju Facebook objavila fotografije svoje nove dišave. Kljub obljubam, da bo ta vsebovala kri in spermo, surovinska sestava razkriva popolnoma običajne sestavine.

Lady Gaga se je pred časom povezala s podjetjem Coty Inc, ki ustvarja dišave, in njihovim kemikom naročila svoje nekoliko nenavadne zahteve. Želja kontroverzne pevke je bila, da bi njena dišava imela vonj po krvi in spermi. Dišava za zdaj še ni na voljo, njen videz pa je razkrila kar sama Gaga na svojem Facebook profilu.

V surovinski sestavi, ki je navedena na embalaži, pa na srečo ni zaslediti sperme in krvi. Popolnoma običajne sestavine, kot so volčja češnja, orhideja, med, žafran in druge, so povezane v dišavi, ki jo je Gaga poimenovala Fame (slava). Nekoliko nenavadna je le barva, ki je v osnovi črna, ob nanosu pa zbledi in postane prozorna. Gaga je v intervjuju za neko avstralsko radijsko postajo dejala, da bo njen parfum dišal kot "draga vlačuga", poročajo MTV in še nekateri drugi spletni portali. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.