Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Jenniferin lepotni namig za dober evro

Jennifer Aniston Barcroft/Fame Pictures
Jennifer Aniston ni sram priznati, da ima za razliko od drugih zvezdnic tudi zelo varčne lepotne navade. Prisegala naj bi na vazelin, za katerega je potrebno odšteti le malo več kot en evro.

Vajeni smo, da so zvezdnice za lepoto pripravljene narediti vse. Nekatere se poslužujejo tudi najbolj bizarnih in zelo dragih lepotnih tretmajev, kot so pomlajevanje s pomočjo gela iz ovčje posteljice, nega s pijavkami in seveda skoraj vse v kozmetičnih torbicah skrivajo čudežne kreme, za katere je potrebno odšteti tudi nekaj sto evrov. A Jennifer Aniston pravi, da se ne prišteva mednje.

Poceni proti gubicam

Sama najbolj zaupa dobremu staremu vazelinu, za katerega odšteje nekaj več kot en evro. Prav ta naj bi bil zaslužen za sijoč in mladosten videz 43-letne igralke, ki si, kot pravi sama, nego z vazelinom privošči vsak večer.

Z ledom nad podočnjake

Vsem, ki jih zanimata njen jutranji in večerni ritual, je za Daily Mail zaupala, da jutro začne s prebujanjem obraza v umivalniku, polnem hladne vode in ledu, kar poživi kožo na obrazu, ublaži videz podočnjakov in zmanjša pore. Na obraz nato nanese dnevno kremo z vitamini, vsak večer pa si za nego obraza rezervira kar pol ure. Ritual se začne s čiščenjem obraza s pomočjo parne kopeli, nadaljuje z nanosom negovalne kreme z vitaminom A in z nežno masažo obraza, konča pa z nanosom vazelina na področju okoli oči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.