Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Novost: rdečilo v obliki listka

ženska, ličenje, ustnice Shutterstock
Čeprav za popoln nanos šminke potrebujete predvsem mirno roko in ogledalce, pa je pot do popolnega ličenja lahko tudi preprostejša. Novost v kozmetični industriji so lističi s šminko.

Tudi v kozmetični industriji se prilagajo hitremu življenjskemu tempu. Po lističih, ki zamenjajo senčila, in takšnih, ki zamenjajo lak za nohte, zdaj prihajajo lističi Lipress, ki zamenjajo šminko. Njihova največja prednost naj bi bila v tem, da za popoln nanos ne potrebujete ogledalca. Listič z rdečilom preprosto stisnete med ustnicama, za trenutek počakate in ustnice naj bi bile naličene z izbranim odtenkom.

Končno pravi tester?

Novost bo morda najbolj razveselila različne proizvajalce šmink in njihove potencialne uporabnice, saj bodo lahko lističe z novimi odtenki šmink zamenjali za do zdaj neuporabne in predvsem nehigienične testne vzorce šmink. Se že veselite, da boste šminko lahko končno izbrali tudi na podlagi tega, kako vam pristaja na ustnicah?

Kako preprosti so lističi za uporabo, poglejte v zgornjem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.