10 vprašanj, ki nimajo odgovora

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock) Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock) Foto: Žurnal24 ljubezen Foto: Žurnal24 slava Foto: Žurnal24 vprašaj Foto: Žurnal24 sreča življenje Foto: Žurnal24 ljubezen sreča Foto: Žurnal24 teža tehtnica Foto: Žurnal24 Tony Soprano Foto: Žurnal24 vprašaj Foto: Žurnal24 blondinka zabava
Spletna stran Ask Jeeves je razkrila, katera vprašanja so tista, ki nimajo odgovora oziroma ga nihče ne pozna. Med ta vprašanja med drugim spadata "kaj je smisel življenja" in "ali Bog obstaja".
Oglej si celoten članek

Na spletni strani Ask Jeeves so med nedavno raziskavo ugotovili, da na svetu obstaja deset vprašanj, na katera ne zna odgovoriti nihče oziroma nimajo preprostega odgovora. V raziskavo so zajeli več kot milijardo vprašanj, ki so bila zastavljena v zadnjem desetletju.

 

10 vprašanj brez odgovorov si preberite v zavihku Galerija.

Raziskave so se lotili predvsem zato, ker njihova spletna stran na mesec odgovori na več kot 16 milijonov vprašanj, ki jih postavijo njihovi uporabniki. Pred časom so uvedli tudi možnost, da na vprašanja odgovarjajo tudi drugi uporabniki, a pri nekaterih vprašanjih se je kljub temu zataknilo.

Zapleteno vprašanje, zapleten odgovor

"Jeeves se lahko pohvali, da zmore odgovoriti na 16 milijonov vprašanj na mesec in to zmoremo že deset let. A moramo priznati, da tudi mi ne poznamo vseh odgovorov," je pojasnila njihova predstavnica Nadia Kelly.

 

Med listo vprašanj brez odgovorov se je tako znašlo ugibanje, če se blondinke res znajo zabavati bolje, kaj je skrivnost sreče, vprašanje nesmrtnosti ter kaj se je v resnici zgodilo TV gangsterju Tonyju Sopranu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.