Magazin > Bizarno
323 ogledov

10 vprašanj, ki nimajo odgovora

(Foto: Shutterstock)
1/11
Žurnal24 main
Spletna stran Ask Jeeves je razkrila, katera vprašanja so tista, ki nimajo odgovora oziroma ga nihče ne pozna. Med ta vprašanja med drugim spadata "kaj je smisel življenja" in "ali Bog obstaja".

Na spletni strani Ask Jeeves so med nedavno raziskavo ugotovili, da na svetu obstaja deset vprašanj, na katera ne zna odgovoriti nihče oziroma nimajo preprostega odgovora. V raziskavo so zajeli več kot milijardo vprašanj, ki so bila zastavljena v zadnjem desetletju.

 

10 vprašanj brez odgovorov si preberite v zavihku Galerija.

Raziskave so se lotili predvsem zato, ker njihova spletna stran na mesec odgovori na več kot 16 milijonov vprašanj, ki jih postavijo njihovi uporabniki. Pred časom so uvedli tudi možnost, da na vprašanja odgovarjajo tudi drugi uporabniki, a pri nekaterih vprašanjih se je kljub temu zataknilo.

Zapleteno vprašanje, zapleten odgovor

"Jeeves se lahko pohvali, da zmore odgovoriti na 16 milijonov vprašanj na mesec in to zmoremo že deset let. A moramo priznati, da tudi mi ne poznamo vseh odgovorov," je pojasnila njihova predstavnica Nadia Kelly.

 

Med listo vprašanj brez odgovorov se je tako znašlo ugibanje, če se blondinke res znajo zabavati bolje, kaj je skrivnost sreče, vprašanje nesmrtnosti ter kaj se je v resnici zgodilo TV gangsterju Tonyju Sopranu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.