10 zapeljivih enodelk

Foto: www.net-a-porter.com enodelke7 Foto: www.net-a-porter.com enodelke8 Foto: www.net-a-porter.com enodelke9 Foto: www.net-a-porter.com enodelke10 Foto: www.net-a-porter.com enodelke6 Foto: www.net-a-porter.com enodelke5 Foto: www.net-a-porter.com enodelke4 Foto: www.net-a-porter.com enodelke3 Foto: www.net-a-porter.com enodelke2 Foto: www.net-a-porter.com enodelke1
Enodelne kopalke niso le modni krik, z njimi lahko poudarite obline, suho postavo naredite bolj ženstveno ali pa prekrijete trebušček. Zbrali smo 10 zapeljivih s podpisi znanih oblikovalskih hiš.
Oglej si celoten članek

Enodelne kopalke se uvrščajo v sam vrh najbolj modnih za letošnje poletje. Ker verjamemo, da boste vanje brez premisleka skočile le najpogumnejše, večnim skeptikom ponujamo nekaj plusov, zakaj izbrati enodelke.

Poudarijo obline

Če je vaša postava zelo vitka ali deška, boste z enodelnimi kopalkami poudarili obline. Za vas so primerne takšne, ki so ob straneh izrezane ali pa takšne, ki zgornji in spodnji del povezujejo le s tanšim trakom čez sredino trebuha.

Skrijejo trebušček

Se zaradi trebuščka izobigate zapeljivim modelom kopalk? Ni potrebno. Zelo seksi boste videti v enodelnih kopalkah v temejšem odtenku. Izberite enobarno različico, lahko pa posežete tudi po vzorčkih - držite se le pravila, da je manj več.

Zapeljiv dekolte

Za seksi videz so prava izbira takšne z globokim dekoltejem. Če so vaše prsi velike, izberite takšne z oporo ali debelejšimi naramnicami, vse z manjšimi prsmi pa poskusite kroj brez naramnic. Izogibajte se takšnim, ki nimajo s krojem poudarjenega dekolteja, saj lahko takšne kopalke dekolte optično potlačijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.