Magazin > Lepota & telo
36 ogledov

10 zapeljivih enodelk

enodelne kopalke, pin up (13.6.11)
1/10
Imaxtree
Enodelne kopalke niso le modni krik, z njimi lahko poudarite obline, suho postavo naredite bolj ženstveno ali pa prekrijete trebušček. Zbrali smo 10 zapeljivih s podpisi znanih oblikovalskih hiš.

Enodelne kopalke se uvrščajo v sam vrh najbolj modnih za letošnje poletje. Ker verjamemo, da boste vanje brez premisleka skočile le najpogumnejše, večnim skeptikom ponujamo nekaj plusov, zakaj izbrati enodelke.

Poudarijo obline

Če je vaša postava zelo vitka ali deška, boste z enodelnimi kopalkami poudarili obline. Za vas so primerne takšne, ki so ob straneh izrezane ali pa takšne, ki zgornji in spodnji del povezujejo le s tanšim trakom čez sredino trebuha.

Skrijejo trebušček

Se zaradi trebuščka izobigate zapeljivim modelom kopalk? Ni potrebno. Zelo seksi boste videti v enodelnih kopalkah v temejšem odtenku. Izberite enobarno različico, lahko pa posežete tudi po vzorčkih - držite se le pravila, da je manj več.

Zapeljiv dekolte

Za seksi videz so prava izbira takšne z globokim dekoltejem. Če so vaše prsi velike, izberite takšne z oporo ali debelejšimi naramnicami, vse z manjšimi prsmi pa poskusite kroj brez naramnic. Izogibajte se takšnim, ki nimajo s krojem poudarjenega dekolteja, saj lahko takšne kopalke dekolte optično potlačijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.