100 na uro o drugačni normalnosti

Foto: Gledališče Glej
Foto: Gledališče Glej
V Gledališču Glej bodo v Malem Gleju ob 11. uri premierno uprizorili predstavo 100 na uro, ki govori o drugačni normalnosti, kako se odločiti, kaj in če sploh izbrati ter kam nas te odločitve pripeljejo.
Oglej si celoten članek

Sporočilo, ki ga želijo v predstavi posredovati publiki je, da sami nosimo posledice svojih odločitev in dejanj, naj bodo prijetne ali ne.

Skozi sporočilnost, da smo sami odgovorni za posledice svojih dejanj, se bodo otroci spoznavali z živalmi in naravno živalsko verigo, ter zaznali kolebanje/odločanje med različnimi možnostmi. Odrasli gledalci pa se boste zamislili nad tem, da se z neprimernim reševanjem osnovnega problema, težave le še kopičijo, dokler jih ne zmoremo več prenesti.

Sporočilnost predstave ni podana skozi žuganje s pedagoškim prstom, pač pa skozi humor. Ustvarjalci so se pripovedi zgodbe lotili z veliko mero duhovitosti in navihanosti, s prepletanjem sanjskega in resničnega. Zgodbo pripoveduje igralka/animatorka z oživljanjem in uporabo predmetov.

Cena vstopnice je sedem evrov, za dijake, študente in upokojence pet evrov, za brezposelne z dokazilom pa je vstop prost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.