Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

100 na uro o drugačni normalnosti

100 na uro Gledališče Glej
V Gledališču Glej bodo v Malem Gleju ob 11. uri premierno uprizorili predstavo 100 na uro, ki govori o drugačni normalnosti, kako se odločiti, kaj in če sploh izbrati ter kam nas te odločitve pripeljejo.

Sporočilo, ki ga želijo v predstavi posredovati publiki je, da sami nosimo posledice svojih odločitev in dejanj, naj bodo prijetne ali ne.

Skozi sporočilnost, da smo sami odgovorni za posledice svojih dejanj, se bodo otroci spoznavali z živalmi in naravno živalsko verigo, ter zaznali kolebanje/odločanje med različnimi možnostmi. Odrasli gledalci pa se boste zamislili nad tem, da se z neprimernim reševanjem osnovnega problema, težave le še kopičijo, dokler jih ne zmoremo več prenesti.

Sporočilnost predstave ni podana skozi žuganje s pedagoškim prstom, pač pa skozi humor. Ustvarjalci so se pripovedi zgodbe lotili z veliko mero duhovitosti in navihanosti, s prepletanjem sanjskega in resničnega. Zgodbo pripoveduje igralka/animatorka z oživljanjem in uporabo predmetov.

Cena vstopnice je sedem evrov, za dijake, študente in upokojence pet evrov, za brezposelne z dokazilom pa je vstop prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.