101 napaka za Oprah

Oprah Winfrey, ki je pred dobrim letom ustanovila lastno televizijsko mrežo OWN, je v ponedeljkovem intervjuju v oddaji CBS This Morning priznala, da je pri zagonu televizije delala napake, a napovedala, da ji bo z novo strategijo kljub vsemu uspelo.
Oglej si celoten članek

Nekdanja kraljica pogovornih šovov, ki je pred kratkim že po 15 mesecih odpustila 30 ljudi in se zaradi slabe gledanosti poslovila tudi od pogovorne oddaje komedijantke Rosie O'Donnell, je povedala, da je bila slabo pripravljena na podvig in da bi, če bi vedela, da bo tako težko, morda razmislila o čem drugem.

Samo 180 tisoč gledalcev na dan

"Nisem mislila, da bo lahko, a če bi vedela, kar vem zdaj, bi sprejela nekaj drugačnih odločitev. Rekla bi tako: Če bi o tem pisala knjigo, bi ji dala naslov 101 napaka," je pojasnila Oprah, ki ima za sabo 25-letno televizijsko kariero, in kot eno od največjih napak izpostavila to, da je televizijo zagnala, ko še ni bila pripravljena.

Televizija OWN je v prvem četrtletju tega leta imela 21-odstotno povišanje gledanosti, ko se je na njej več začela pojavljati Oprah osebno, vendar ima kljub temu še vedno le 180 tisoč gledalcev na dan.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.