Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

101 napaka za Oprah

Oprah Winfrey, ki je pred dobrim letom ustanovila lastno televizijsko mrežo OWN, je v ponedeljkovem intervjuju v oddaji CBS This Morning priznala, da je pri zagonu televizije delala napake, a napovedala, da ji bo z novo strategijo kljub vsemu uspelo.

Nekdanja kraljica pogovornih šovov, ki je pred kratkim že po 15 mesecih odpustila 30 ljudi in se zaradi slabe gledanosti poslovila tudi od pogovorne oddaje komedijantke Rosie O'Donnell, je povedala, da je bila slabo pripravljena na podvig in da bi, če bi vedela, da bo tako težko, morda razmislila o čem drugem.

Samo 180 tisoč gledalcev na dan

"Nisem mislila, da bo lahko, a če bi vedela, kar vem zdaj, bi sprejela nekaj drugačnih odločitev. Rekla bi tako: Če bi o tem pisala knjigo, bi ji dala naslov 101 napaka," je pojasnila Oprah, ki ima za sabo 25-letno televizijsko kariero, in kot eno od največjih napak izpostavila to, da je televizijo zagnala, ko še ni bila pripravljena.

Televizija OWN je v prvem četrtletju tega leta imela 21-odstotno povišanje gledanosti, ko se je na njej več začela pojavljati Oprah osebno, vendar ima kljub temu še vedno le 180 tisoč gledalcev na dan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.