11-letna Slovenka osvaja Avstrijo

Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb Foto: Žurnal24 Sandra Harb
Sandra Harb je lani v oddaji Slovenija ima talent s svojim petjem na noge spravila občinstvo, a v polfinale ni prišla. Mladenka zdaj zmaguje po Avstriji.
Oglej si celoten članek

Se še spomnite Sandre Harb, ki je kot 10-letnica v oddaji Slovenija ima talent s Puccinijevo O mio babbino caro na noge spravila vso dvorano, a kljub temu ni prišla v polfinale? Čeprav je bilo razočaranje po Talentih veliko, se je Sandra postavila nazaj na noge in srečo poskusila v tujini, kjer žanje uspeh za uspehom. Na avstrijskem tekmovanju Sing&Win je osvojila drugo mesto, na pevskem tekmovanju do 15 let na Dunaju pa je kot prva Slovenka v zgodovini zmagala.

Trenutno ima tudi doma polne roke dela, pri čemer ji ob strani stoji tudi Slavc Kovačič - Spidi. "Nastopam predvsem na dobrodelnih in šolskih prireditvah, športnih tekmovanjih, pa tudi na različnih pevskih tekmovanjih. Uspešno sem nastopila tudi v oddaji Mini zabava, v kateri je nastopilo več kot 200 tekmovalcev. Za osvojeno prvo mesto sem dobila svojo lastno pesem in videospot."

Da bo 11-letnica, ki je zaljubljena v operno petje, nekoč tako uspešna, je marsikoga presenetilo. Kot majhen otrok je namreč imela težave s sluhom. "Ker sem slabo slišala, sem se naučila brati z ustnic. Ob vpisu v šolo so na zdravniškem pregledu ugotovili mojo naglušnost, in ko sem bila stara 8 let, sem bila na operaciji obeh ušes. Kljub tej napaki sem izjemno rada pela, predvsem operne arije," nam je povedala učenka šestega razreda, ki se je z opernim petjem začela ukvarjati pred tremi leti. Njena velika želja pa je, da bi nekoč v tujini študirala petje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.