15 razlogov za potep po Zahodni obali ZDA

Foto: Shutterstock Nacionalni park Zion Foto: Shutterstock Legendarna cesta 66 Foto: GO West Tours Santa Monica Foto: GO West Tours Hollywood Foto: Shutterstock Santa Barbara Foto: Shutterstock Jezero Powell Foto: GO West Tours Obrežje reke Yosemite Foto: Shutterstock San Francisko Foto: GO West Tours San Francisko Foto: GO West Tours Las Vegas Foto: GO West Tours Grand Canyon Foto: Sandor Jackal - Fotolia Las Vegas Foto: Ray - Fotolia San Francisko Foto: MACLEG - Fotolia Hollywood, Los Angeles Foto: Natalia Bratslavsky - Fotolia Vožnja z avtodomom
Mesto angelov, strmi grički San Francisca, rdeča pravljica Grand Canyona in prostranost legendarne ceste 66 je le nekaj skomin, ki vabijo na potep po Zahodni obali Združenih držav.
Oglej si celoten članek

Če ob gledanju filmov že od nekdaj sanjarite o vožnji po legendarni cesti 66, obisku zapuščenega mesta Calico, nočnih, lahko tudi grešnih doživetjih Las Vegasa, ali pa če bi se na pot po Zahodni obali raje podali zaradi raziskovanja narodnih parkov, kot sta Grand Canyon in jezero Lake Powell, morda zavili do San Francisca in Santa Barbare … Popotovanje po Združenih državah lahko načrtujete čisto sami.

Na potep z avtodomom

Bi se na pot podali v dvoje, s prijatelji ali z družino? Potem je prava izbira popotovanje z avtodomom. Ugodne ponudbe, ki vas bo na nepozabna potepanja popeljala jeseni, ne spreglejte v rubriki Gremo v svet. Za popotovanje z avtodomom po lastnih željah kliknite tukaj, že danes pa se na potep po Zahodni obali podajte s pomočjo galerije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.