Magazin
121 ogledov

15 razlogov za potep po Zahodni obali ZDA

Santa Barbara
1/15
Shutterstock
Mesto angelov, strmi grički San Francisca, rdeča pravljica Grand Canyona in prostranost legendarne ceste 66 je le nekaj skomin, ki vabijo na potep po Zahodni obali Združenih držav.

Če ob gledanju filmov že od nekdaj sanjarite o vožnji po legendarni cesti 66, obisku zapuščenega mesta Calico, nočnih, lahko tudi grešnih doživetjih Las Vegasa, ali pa če bi se na pot po Zahodni obali raje podali zaradi raziskovanja narodnih parkov, kot sta Grand Canyon in jezero Lake Powell, morda zavili do San Francisca in Santa Barbare … Popotovanje po Združenih državah lahko načrtujete čisto sami.

Na potep z avtodomom

Bi se na pot podali v dvoje, s prijatelji ali z družino? Potem je prava izbira popotovanje z avtodomom. Ugodne ponudbe, ki vas bo na nepozabna potepanja popeljala jeseni, ne spreglejte v rubriki Gremo v svet. Za popotovanje z avtodomom po lastnih željah kliknite tukaj, že danes pa se na potep po Zahodni obali podajte s pomočjo galerije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.