17 razlogov za potep po Irski

Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska Foto: Shutterstock Irska
Ste za hiter potep po deželi, ki vas bo očarala z zeleno pokrajino, visokimi klifi, z zlatorumenim peskom na plaži, pravljičnimi vasicami in živahnim barskim življenjem?
Oglej si celoten članek

Če ste odgovorili pritrdilno, se sprehodite skozi galerijo in se v mislih za vsaj nekaj trenutkov prepustite irski pustolovščini.

Skočite na najvišji klif z neskončnim pogledom na ocean, se sprostite ob pogledu na številna jezera, uživajte v potepanju čez prostrane pašnike in v starih vasicah s še ohranjeno avtentično arhitekturo – nizkimi barvitimi hišicami s slamnatimi strehami, ujemite duh spokojne preteklosti.

In če bi se hkrati radi spustili v pustolovščino ter zaužili pristni utrip severa s pravimi mestnimi in vaškimi pivnicami, si zjutraj privoščili okrepčilni zajtrk z vsaj tremi vrstami mesnin in uživali v tradicionalni glasbi, plesu in druženju z domačini, potem vas bo morda prepričalo čisto pravo sedemdnevno potepanje po Irski. Bi jo radi obiskali sami in se na potep podali z najetim vozilom? Potem ne spreglejte naše ponudbe. Kliknite tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:06 8. Junij 2012.

    zakaj se mi zdi da tu manjka napis da gre za komercialno sporočilo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.