Magazin
68 ogledov

17 razlogov za potep po Irski

Irska
1/17
Shutterstock
Ste za hiter potep po deželi, ki vas bo očarala z zeleno pokrajino, visokimi klifi, z zlatorumenim peskom na plaži, pravljičnimi vasicami in živahnim barskim življenjem?

Če ste odgovorili pritrdilno, se sprehodite skozi galerijo in se v mislih za vsaj nekaj trenutkov prepustite irski pustolovščini.

Skočite na najvišji klif z neskončnim pogledom na ocean, se sprostite ob pogledu na številna jezera, uživajte v potepanju čez prostrane pašnike in v starih vasicah s še ohranjeno avtentično arhitekturo – nizkimi barvitimi hišicami s slamnatimi strehami, ujemite duh spokojne preteklosti.

In če bi se hkrati radi spustili v pustolovščino ter zaužili pristni utrip severa s pravimi mestnimi in vaškimi pivnicami, si zjutraj privoščili okrepčilni zajtrk z vsaj tremi vrstami mesnin in uživali v tradicionalni glasbi, plesu in druženju z domačini, potem vas bo morda prepričalo čisto pravo sedemdnevno potepanje po Irski. Bi jo radi obiskali sami in se na potep podali z najetim vozilom? Potem ne spreglejte naše ponudbe. Kliknite tukaj!

Komentarjev 1
  • mitjap 02:06 08.junij 2012.

    zakaj se mi zdi da tu manjka napis da gre za komercialno sporočilo?