18-letno manekenko našli mrtvo na balkonu v Kuala Lumpurju

Foto: Facebook Ivana Smit
Bila naj bi popolnoma gola.
Oglej si celoten članek

Ivana Smit, 18-letna manekenka nizozemskih korenin, je umrla v skrivnostnih okoliščinah. Našli so jo namreč na balkonu v šestem nadstropju neke zgradbe v Kauala Lumpurju, glavnem mestu Malezije, kjer je s starši živela od petega leta.

Tuji mediji pišejo, da je najverjetneje padla iz 20. nadstropja, kjer je to noč potekala divja zabava. Lokalna policija trdi, da ni okoliščin, ki bi kakorkoli nakazovale na kaznivo dejanje, a njena družina vztraja pri podrobni raziskavi nesreče. Mlada manekenka je poleg drugih modnih hiš delala tudi za Chanel.

Mladenkin dedek Fredrik Smit je za medije povedal, da ne verjame, da je padla iz 20. nadstropja in za pomoč prosil nizozemsko ambasado in Interpol: "Na balkonu so jo našli golo. Kje ima obleko in čevlje? Verjamemo, da gre pri Ivanini smrti za kaznivo dejanje. Seveda, da ne verjamemo zgodbi policije, saj nam ne morejo dati niti fotografije niti poročila z kraja nesreče."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.