Magazin > VIP
4516 ogledov

18-letno manekenko našli mrtvo na balkonu v Kuala Lumpurju

Ivana Smit Facebook
Bila naj bi popolnoma gola.

Ivana Smit, 18-letna manekenka nizozemskih korenin, je umrla v skrivnostnih okoliščinah. Našli so jo namreč na balkonu v šestem nadstropju neke zgradbe v Kauala Lumpurju, glavnem mestu Malezije, kjer je s starši živela od petega leta.

Tuji mediji pišejo, da je najverjetneje padla iz 20. nadstropja, kjer je to noč potekala divja zabava. Lokalna policija trdi, da ni okoliščin, ki bi kakorkoli nakazovale na kaznivo dejanje, a njena družina vztraja pri podrobni raziskavi nesreče. Mlada manekenka je poleg drugih modnih hiš delala tudi za Chanel.

Mladenkin dedek Fredrik Smit je za medije povedal, da ne verjame, da je padla iz 20. nadstropja in za pomoč prosil nizozemsko ambasado in Interpol: "Na balkonu so jo našli golo. Kje ima obleko in čevlje? Verjamemo, da gre pri Ivanini smrti za kaznivo dejanje. Seveda, da ne verjamemo zgodbi policije, saj nam ne morejo dati niti fotografije niti poročila z kraja nesreče."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.