20 let porednega dečka

Foto: Žurnal24 Robbie je najbolje prodajan solo izvajalec v zgodovini britanske glasbene scene.
Robbie Williams obeležuje 20 let kariere, v ta namen pa bo jeseni izdal tudi album z največjimi uspešnicami.
Oglej si celoten članek

Robbie Williams 20-letnico svoje glasbene kariere obeležuje z zbirko največjih uspešnic z naslovom In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 - 2010. Na albumu je kar 39 skladb, med njimi tudi najatraktivnejši single Shame, ki ga je Robbie ustvaril z Garyjem Barlowom, še enim nekdanjim članom skupine Take That Zbirka največjih uspešnic se bo na prodajnih policah v CD in DVD obliki znašla 11. oktobra.

„Poslušati ta album je res neverjetno, saj je za mano že 20 let koncertiranja in snemanja glasbe. Album ni le obeležitev moje dosedanje kariere, temveč je tudi most v njeno prihodnost,“ je o prihajajočem albumu povedal Robbie, ki je do danes prodal več kot 57 milijonov albumov in 11 milijonov singlov.

Kar 7 njegovih albumov je bilo zasedlo prvo mesto na lestvicah v Veliki Britaniji. To pomeni, da je najbolje prodajan solo izvajalec v zgodovini britanske glasbene scene, za kar je letos dobil tudi priznanje na nagradah Brit. Teh je Robbie v karieri osvojil 16 nagrad, prejel pa je tudi posebno nagrado za skladbo Angels, ki so jo razglasili za najboljši singel v zadnjih 25 letih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.