Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

20 let porednega dečka

Robbie je najbolje prodajan solo izvajalec v zgodovini britanske glasbene scene. Žurnal24 main
Robbie Williams obeležuje 20 let kariere, v ta namen pa bo jeseni izdal tudi album z največjimi uspešnicami.

Robbie Williams 20-letnico svoje glasbene kariere obeležuje z zbirko največjih uspešnic z naslovom In And Out Of Consciousness – The Greatest Hits 1990 - 2010. Na albumu je kar 39 skladb, med njimi tudi najatraktivnejši single Shame, ki ga je Robbie ustvaril z Garyjem Barlowom, še enim nekdanjim članom skupine Take That Zbirka največjih uspešnic se bo na prodajnih policah v CD in DVD obliki znašla 11. oktobra.

„Poslušati ta album je res neverjetno, saj je za mano že 20 let koncertiranja in snemanja glasbe. Album ni le obeležitev moje dosedanje kariere, temveč je tudi most v njeno prihodnost,“ je o prihajajočem albumu povedal Robbie, ki je do danes prodal več kot 57 milijonov albumov in 11 milijonov singlov.

Kar 7 njegovih albumov je bilo zasedlo prvo mesto na lestvicah v Veliki Britaniji. To pomeni, da je najbolje prodajan solo izvajalec v zgodovini britanske glasbene scene, za kar je letos dobil tudi priznanje na nagradah Brit. Teh je Robbie v karieri osvojil 16 nagrad, prejel pa je tudi posebno nagrado za skladbo Angels, ki so jo razglasili za najboljši singel v zadnjih 25 letih. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.