2012 se bo svet spremenil

Foto: Žurnal24 Prizor iz filma 2012. (Foto: Continental)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Konca sveta ne bo, bo pa prehod v novo dimenzijo. To je komentar poznavalcev majevskega koledarja na trenutno zelo gledan film 2012.
Oglej si celoten članek

Bistvena razlika med nam znanim gregorijanskim in majevskim horoskopom je, da prvi pove le, kateri dan je kdaj. Na podlagi rojstnih dni se tudi identificiramo z znakom v horoskopu, ki določi, kakšni smo oziroma naj bi bili.

Majevski koledar pa vsakemu posamezniku ob njegovem rojstvu "podeli" določene energije, ki ga usmerjajo - vendar zraven določi tudi več tipov ljudi, ki nam lahko pomagajo najti bistvo našega življenja.

"Ko človek začne raziskovati to stvar, hitro spozna, kaj je z njim narobe. Začneš se spraševati, spreminjati. Druge lažje razumeš," pravi poznavalka majevskega horoskopa Antoša Križaj.

Trije poznavalci majevskega horoskopa, astrologije in numerologije so nam zatrdili, da se črnogleda napoved trenutno enega najbolj gledanih filmov 2012 ne bo uresničila, bodo pa zagotovo nastopile spremembe. Kakšne, si lahko ogledate v videoprispevku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.