Magazin
18 ogledov

2012 se bo svet spremenil

Prizor iz filma 2012. (Foto: Continental)
1/2
Žurnal24 main
Konca sveta ne bo, bo pa prehod v novo dimenzijo. To je komentar poznavalcev majevskega koledarja na trenutno zelo gledan film 2012.

Bistvena razlika med nam znanim gregorijanskim in majevskim horoskopom je, da prvi pove le, kateri dan je kdaj. Na podlagi rojstnih dni se tudi identificiramo z znakom v horoskopu, ki določi, kakšni smo oziroma naj bi bili.

Majevski koledar pa vsakemu posamezniku ob njegovem rojstvu "podeli" določene energije, ki ga usmerjajo - vendar zraven določi tudi več tipov ljudi, ki nam lahko pomagajo najti bistvo našega življenja.

"Ko človek začne raziskovati to stvar, hitro spozna, kaj je z njim narobe. Začneš se spraševati, spreminjati. Druge lažje razumeš," pravi poznavalka majevskega horoskopa Antoša Križaj.

Trije poznavalci majevskega horoskopa, astrologije in numerologije so nam zatrdili, da se črnogleda napoved trenutno enega najbolj gledanih filmov 2012 ne bo uresničila, bodo pa zagotovo nastopile spremembe. Kakšne, si lahko ogledate v videoprispevku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.