21 tisočakov za ličila

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ženske naj bi v življenju povprečno zapravile kar 21 tisoč evrov za nakup ličil, s katerim nadomestijo tista, ki so jih izgubile.
Oglej si celoten članek

Nova raziskava je pokazala, da naj bi povprečna Britanka letno zapravila kar 290 evrov za nadomestitev ličil, ki jih je izgubila. Več kot 80 odstotkov ženske populacije v Veliki Britaniji je priznalo, da izgubljajo svoja ličila, kar 40 odstotkov pa je presenetilo s podatkom, da mesečno v povprečju izgubijo več kot en lepotni produkt. 

"Ko izgubimo našo toaletno torbico, imamo občutek, kot da bi izgubili nekaj zelo osebnega. V naših torbicah se pogosto nahaja nepotrebna navlaka, a toaletna torbica ima za nas posebno čustveno vrednost. Vsebino torbice namreč vseskozi dopolnjujemo, poleg tega pa so izdelki, ki se nahajajo v njej, skrbno izbrani," je povedala predstavnica spletne strani feelunique.com, ki je izvedla raziskavo. 

Najbolj presenetljivo pa je dejstvo, da ena od treh žensk v svojem življenju zapravi kar 21 tisoč evrov za nakup ličil, s katerimi želi nadomestiti tiste, ki jih je izgubila. 

Zaradi izgubljenih ličil celo klic na policijo

Izgubljena kozmetika pa ne povzroča zgolj stroškov. Študija je pokazala, da kar 70 odstotkov žensk zaradi izgubljene maskare ali šminke odpove poslovno srečanje ali zmenek. Ena izmed petih žensk pa naj bi zaradi izgubljenih ličil že poklicala policijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.