2.291 ljudi ob polnoči v kino!

Foto: mediaspeed vojna zvezd Foto: mediaspeed vojna zvezd Foto: mediaspeed vojna zvezd Foto: mediaspeed vojna zvezd Foto: mediaspeed vojna zvezd Foto: mediaspeed vojna zvezd Foto: mediaspeed vojna zvezd Foto: mediaspeed vojna zvezd Foto: mediaspeed vojna zvezd
Danes ponoči so v Cineplexx kinematografih potekale težko pričakovane polnočne premiere filma Vojna zvezd: Sila se prebuja. V 16 dvoranah na šestih lokacijah Cineplexx kinematografov si je film ogledalo 2.291 obiskovalcev.
Oglej si celoten članek

2.291 slovenskih fenov filmov Vojna zvezd si je v 16 dvoranah v 3D in 2D tehnologiji ponoči ogledalo že sedmo nadaljevanje kultne vesoljske pustolovščine – Vojna zvezd: Sila se prebuja. Najbolj zagreti so svoje vstopnice kupili že v sredini meseca oktobra, ko so v kinematografih Cineplexx pričeli s predprodajo vstopnic preko spleta in na prodajnih mestih.

Nekaj pravih oboževalcev filmov Vojna zvezd je tudi med znanimi Slovenci. V kranjskem Cineplexxu so si na polnočni premieri film ogledali fotograf Aleš Bravničar, kranjski župan Boštjan Trilar, Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics in Tjaša Deu zmagovalka TOP4.

O filmu VOJNA ZVEZD: SILA SE PREBUJA:
Režiser vizualnih spektaklov Misija: nemogoče 3, Zvezdne steze in Super 8, J.J. Abrams, predstavlja nadaljevanje kultne vesoljske pustolovščine, v galaksiji daleč, daleč stran, 30 let po Jedijevi vrnitvi. Po zmagi vitezov Sile nad zlobnimi Sithi se vojni kaos v galaksiji počasi umirja, toda v temačnih sencah se prebuja nova nevarnost. Nepredvidljiva usoda združi poti nekdanjega vojaka imperija Finna, iznajdljive odpadnice Rey in pogumnega uporniškega pilota Poeja v boju proti izmuzljivemu sovražniku. Ko postane jasno, da je težko priborjeni mir znova ogrožen, morajo na pomoč priskočiti izkušeni bojevniki, na čelu z neuničljivim kapitanom Hanom Solom in njegovim kosmatim pomočnikom Chewbaccom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.