Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

2.291 ljudi ob polnoči v kino!

vojna zvezd
1/9
mediaspeed
Danes ponoči so v Cineplexx kinematografih potekale težko pričakovane polnočne premiere filma Vojna zvezd: Sila se prebuja. V 16 dvoranah na šestih lokacijah Cineplexx kinematografov si je film ogledalo 2.291 obiskovalcev.

2.291 slovenskih fenov filmov Vojna zvezd si je v 16 dvoranah v 3D in 2D tehnologiji ponoči ogledalo že sedmo nadaljevanje kultne vesoljske pustolovščine – Vojna zvezd: Sila se prebuja. Najbolj zagreti so svoje vstopnice kupili že v sredini meseca oktobra, ko so v kinematografih Cineplexx pričeli s predprodajo vstopnic preko spleta in na prodajnih mestih.

Nekaj pravih oboževalcev filmov Vojna zvezd je tudi med znanimi Slovenci. V kranjskem Cineplexxu so si na polnočni premieri film ogledali fotograf Aleš Bravničar, kranjski župan Boštjan Trilar, Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics in Tjaša Deu zmagovalka TOP4.

O filmu VOJNA ZVEZD: SILA SE PREBUJA:
Režiser vizualnih spektaklov Misija: nemogoče 3, Zvezdne steze in Super 8, J.J. Abrams, predstavlja nadaljevanje kultne vesoljske pustolovščine, v galaksiji daleč, daleč stran, 30 let po Jedijevi vrnitvi. Po zmagi vitezov Sile nad zlobnimi Sithi se vojni kaos v galaksiji počasi umirja, toda v temačnih sencah se prebuja nova nevarnost. Nepredvidljiva usoda združi poti nekdanjega vojaka imperija Finna, iznajdljive odpadnice Rey in pogumnega uporniškega pilota Poeja v boju proti izmuzljivemu sovražniku. Ko postane jasno, da je težko priborjeni mir znova ogrožen, morajo na pomoč priskočiti izkušeni bojevniki, na čelu z neuničljivim kapitanom Hanom Solom in njegovim kosmatim pomočnikom Chewbaccom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.