Strahovita nesreča na smučišču: 37-letni igralec umrl

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nesreča se je zgodila v Franciji.
Oglej si celoten članek

Igralec in komik Gaspard Ulliel, znan po filmskih hitih Hanibal: rojstvo zla in Zelo dolga zaroka, je na smučišču smučarskega letovišča La Rosière v Franciji na križišču dveh modrih stez trčil v drugega smučarja.

Pri tem je utrpel hude poškodbe možganov. Nezavestnega so ga s helikopterjem prepeljali v bolnišnico v Grenoble, kjer se je pred leti po nesreči med smučanjem zdravil tudi Michael Schumacher. 37-letnemu zvezdniku zdravniki žal niso mogli pomagati. 

Sklep Odločitev je padla: Maske ne bodo več potrebne, karanten ne bo več!

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:00 20. Januar 2022.

    Tragično. Nismo videli situacije, ampak pogosto res manjka bontona in zdrave pameti.

  • 00:25 20. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 22:22 19. Januar 2022.

    Smucanje je bilo vcasih uzitek. Veljal je bonton. Danes pa je smrtno nevarno pocetje. Predvsem zaradi objestnosti in hitrosti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.