5 razlogov, zakaj biti v postelji na vrhu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zakaj je za dekleta zavzetje t.i. 'položaja zgoraj' lahko izjemno prijetno?
Oglej si celoten članek

Seksologinja dr. Limor Blockman pojasnjuje: "Ideja t.i. 'položaja na vrhu' je v tem, da lahko omogoča boljši nadzor nad globino penetracije, telesno gibanje in ostale dejavnike, poleg tega pa tudi njeno dostopnost do vašega dotika. Če je na vrhu, to lahko prispeva k višji stopnji njenega užitka.“

Poglejmo si še nekaj ostalih dejavnikov, ki govorijo v prid tovrstnemu položaju:

1. Čudovit razgled

Oba vključena v dejanje ljubljenja sta deležna res čudovitega pogleda. Zanj to pomeni neprestano strmenje v njene prsi, zanjo pa v njegovo mišičasto oprsje.

2. Igranje s svojimi prsmi

Dekleta, tu ni več potrebno čakanje nanj, da se bo med ljubljenjem dotaknil vaših prsi, saj so vaše roke pri tem položaju popolnoma proste, da z njimi počnete, kar vam srce poželi.

3. Dostopnost klitorisa

Vašemu partnerju je vaš klitoris povsem dostopen. Če vsaj malo ve o tovrstnih stvareh, tega dejstva ne bo pozabil vključiti v erotično obarvano  igro.

4. Lažja stimulacija klitorisa

Tudi same pri tem položaju lažje poskrbite za stimulacijo svojega klitorisa. Pri jahanju vašega partnerja tako lahko tudi on uživa v vaši lastni masturbaciji. 

5. Super fit stegna           

Končni rezultat so tudi vaša super fit stegna, saj ste si namesto v telovadnici, telovadbo erotičnega pridiha privoščili kar v spalnici.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:58 8. Oktober 2015.

    za moške tudi super ;)<br /><br />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/145194/visoke-petke

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.