Magazin > Odnosi in prosti čas
51 ogledov

5 razlogov, zakaj biti v postelji na vrhu

Spet je ona zgoraj in on spodaj! Žurnal24 main
Zakaj je za dekleta zavzetje t.i. 'položaja zgoraj' lahko izjemno prijetno?

Seksologinja dr. Limor Blockman pojasnjuje: "Ideja t.i. 'položaja na vrhu' je v tem, da lahko omogoča boljši nadzor nad globino penetracije, telesno gibanje in ostale dejavnike, poleg tega pa tudi njeno dostopnost do vašega dotika. Če je na vrhu, to lahko prispeva k višji stopnji njenega užitka.“

Poglejmo si še nekaj ostalih dejavnikov, ki govorijo v prid tovrstnemu položaju:

1. Čudovit razgled

Oba vključena v dejanje ljubljenja sta deležna res čudovitega pogleda. Zanj to pomeni neprestano strmenje v njene prsi, zanjo pa v njegovo mišičasto oprsje.

2. Igranje s svojimi prsmi

Dekleta, tu ni več potrebno čakanje nanj, da se bo med ljubljenjem dotaknil vaših prsi, saj so vaše roke pri tem položaju popolnoma proste, da z njimi počnete, kar vam srce poželi.

3. Dostopnost klitorisa

Vašemu partnerju je vaš klitoris povsem dostopen. Če vsaj malo ve o tovrstnih stvareh, tega dejstva ne bo pozabil vključiti v erotično obarvano  igro.

4. Lažja stimulacija klitorisa

Tudi same pri tem položaju lažje poskrbite za stimulacijo svojega klitorisa. Pri jahanju vašega partnerja tako lahko tudi on uživa v vaši lastni masturbaciji. 

5. Super fit stegna           

Končni rezultat so tudi vaša super fit stegna, saj ste si namesto v telovadnici, telovadbo erotičnega pridiha privoščili kar v spalnici.  

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 10:58 08.oktober 2015.

    za moške tudi super ;)http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/145194/visoke-petke