50 Cent se norčuje iz Beyoncéjine hčerke

Foto: Twitter 50 cent, Twitter, Blue Ivy Foto: Twitter 50 cent, Twitter, Blue Ivy
Raper si je na Twitterju privoščil neslano šalo na račun prvorojenke glasbenega para Beyoncé in Jay-Z-ja, male Blue Ivy.
Oglej si celoten članek

V pričakovanju prvih fotografij slavne prvorojenke zvezdniškega para Beyoncé in Jay-Z-ja, v soboto rojene Blue Ivy, je raper 50 Cent razkril "prvo" fotografijo malčice. Na svojem Twitter računu je namreč objavil bizarno sliko dojenčice, na kateri je upodobljen obraz Jay-Z-ja, ob njej pa zapisal: "Vsi malo pretiravate s čestitkami Jay-Z-ju in Beyoncé. Blue Ivy Carter je čudovita." Z naslednjim zapisom je sicer želel malce ublažiti svojo objavo montaže slike. "Nikoli ne bi naredil takšne slike," je zapisal ter dodal: "Jay-Z je zdaj najbolj srečen v svojem življenju. Spomnim se, ko se je rodila moja hčerka Marquise in sem bil res srečen. Nekega dne si želim še enega otroka."

Na Twitterju je tudi izrazil svoje dvome, da bi mediji plačali milijon dolarjev za prve fotografije novorojenke: "To, da jima bo nekdo plačal milijon dolarjev za fotografije tega otroka, je sr*****, verjemite mi."

Znano je sicer, da sta raperja že leta v slabih odnosih. 50 Cent je leta 2008 tudi izjavil, da je Jay-Z postal prepoznaven šele po poroki s pop divo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.