Magazin > VIP
30 ogledov

50 Cent se norčuje iz Beyoncéjine hčerke

50 cent, Twitter, Blue Ivy
1/2
Reševalni pas/Twitter
Raper si je na Twitterju privoščil neslano šalo na račun prvorojenke glasbenega para Beyoncé in Jay-Z-ja, male Blue Ivy.

V pričakovanju prvih fotografij slavne prvorojenke zvezdniškega para Beyoncé in Jay-Z-ja, v soboto rojene Blue Ivy, je raper 50 Cent razkril "prvo" fotografijo malčice. Na svojem Twitter računu je namreč objavil bizarno sliko dojenčice, na kateri je upodobljen obraz Jay-Z-ja, ob njej pa zapisal: "Vsi malo pretiravate s čestitkami Jay-Z-ju in Beyoncé. Blue Ivy Carter je čudovita." Z naslednjim zapisom je sicer želel malce ublažiti svojo objavo montaže slike. "Nikoli ne bi naredil takšne slike," je zapisal ter dodal: "Jay-Z je zdaj najbolj srečen v svojem življenju. Spomnim se, ko se je rodila moja hčerka Marquise in sem bil res srečen. Nekega dne si želim še enega otroka."

Na Twitterju je tudi izrazil svoje dvome, da bi mediji plačali milijon dolarjev za prve fotografije novorojenke: "To, da jima bo nekdo plačal milijon dolarjev za fotografije tega otroka, je sr*****, verjemite mi."

Znano je sicer, da sta raperja že leta v slabih odnosih. 50 Cent je leta 2008 tudi izjavil, da je Jay-Z postal prepoznaven šele po poroki s pop divo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.