53-letna igralka z golim selfiejem čestitala Playboyju

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Lisa Rinna je presenetila svoje sledilce na Instagramu.
Oglej si celoten članek

Igralka Lisa Rinna, ki je poročena z zvezdnikom Harryjem Hamlinom, se je gola postavila pred ogledalo in posnela selfie, ki ga je nato objavila na Instagramu. S posnetkom je čestitala Playboyu, ki je spet začel objavljati gole fotografije.

Spomnimo. Playboy od marca 2016 dalje ni več objavljal fotografij popolnoma golih deklet. "Časi so se spremenili,“ je takrat povedal menedžer revije Scott Flanders in poudaril, da je golota v revijah stvar preteklosti, saj si lahko erotične posnetke vsak ogleda na spletu. Pornografske revije so tako izgubile svojo komercialno vrednost, moč šokiranja in kulturno pomembnost.

Rinna se je v Playboyu prvič pojavila leta 1998, ko je bila v šestem mesecu nosečnosti, drugič pa se je na naslovnici pojavila deset let pozneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.