Magazin > VIP
509 ogledov

53-letna igralka z golim selfiejem čestitala Playboyju

Lisa Rinna in Harry Hamlin FameFlynet
Lisa Rinna je presenetila svoje sledilce na Instagramu.

Igralka Lisa Rinna, ki je poročena z zvezdnikom Harryjem Hamlinom, se je gola postavila pred ogledalo in posnela selfie, ki ga je nato objavila na Instagramu. S posnetkom je čestitala Playboyu, ki je spet začel objavljati gole fotografije.

Spomnimo. Playboy od marca 2016 dalje ni več objavljal fotografij popolnoma golih deklet. "Časi so se spremenili,“ je takrat povedal menedžer revije Scott Flanders in poudaril, da je golota v revijah stvar preteklosti, saj si lahko erotične posnetke vsak ogleda na spletu. Pornografske revije so tako izgubile svojo komercialno vrednost, moč šokiranja in kulturno pomembnost.

Rinna se je v Playboyu prvič pojavila leta 1998, ko je bila v šestem mesecu nosečnosti, drugič pa se je na naslovnici pojavila deset let pozneje.

 

Cheers to @playboy for going back to nudes. The female body is so beautiful, every size and every age. Be proud! #thefemalebodyisbeautiful #allshapesandsizes #loveyourself #loveyourbody

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on Feb 19, 2017 at 4:43pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.