5moških bo priznalo krivdo

Foto: Špas teater
Foto: Špas teater
Da so zakrivili kar nekaj smeha med gledalci, bo 5moških nocoj ob 21. uri priznalo na Prešernovem trgu v Ljubljani. Naj se smeji prestolnica!
Oglej si celoten članek

"Nasmejali smo že 200 tisoč obrazov. In ne mislimo se ustaviti, z izvabljanjem smeha iz ljudi mislimo nadaljevati, naj se smeh širi po vsej domovini," so odločeni moški Špas teatra. Z veseljem in ponosom  napovedujejo praznovanje in vseslovensko dobrodelno akcijo!

Nocoj se bo Prešernov trg v Ljubljani spremenil v gledališče, popularnih 5moških.com – Lado Bizovičar, Sebastian Cavazza, Matjaž Tribušon, Rado Mulej, Matjaž Javšnik in Jurij Zrnec – bodo brezplačno nasmejali vse, ki bodo prišli v središče prestolnice.

Večer pa ne bo le špasen in poln smeha, obarvan bo tudi dobrodelno. Špas teater se je namreč povezal z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana – Moste Polje in skupaj bi radi zgradili temelje za Hišo sreče – Družinski center za družine, ki potrebujejo najrazličnejšo pomoč.

Kako  lahko pomagate vi? Pošljite sms z besedo SPAS na 1919 in prispevajte 1 evro za Hišo sreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.