Magazin > Film & Glasba & TV
64 ogledov

5moških bo priznalo krivdo

5moških.com Špas teater
Da so zakrivili kar nekaj smeha med gledalci, bo 5moških nocoj ob 21. uri priznalo na Prešernovem trgu v Ljubljani. Naj se smeji prestolnica!

"Nasmejali smo že 200 tisoč obrazov. In ne mislimo se ustaviti, z izvabljanjem smeha iz ljudi mislimo nadaljevati, naj se smeh širi po vsej domovini," so odločeni moški Špas teatra. Z veseljem in ponosom  napovedujejo praznovanje in vseslovensko dobrodelno akcijo!

Nocoj se bo Prešernov trg v Ljubljani spremenil v gledališče, popularnih 5moških.com – Lado Bizovičar, Sebastian Cavazza, Matjaž Tribušon, Rado Mulej, Matjaž Javšnik in Jurij Zrnec – bodo brezplačno nasmejali vse, ki bodo prišli v središče prestolnice.

Večer pa ne bo le špasen in poln smeha, obarvan bo tudi dobrodelno. Špas teater se je namreč povezal z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana – Moste Polje in skupaj bi radi zgradili temelje za Hišo sreče – Družinski center za družine, ki potrebujejo najrazličnejšo pomoč.

Kako  lahko pomagate vi? Pošljite sms z besedo SPAS na 1919 in prispevajte 1 evro za Hišo sreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.