75 evrov za najem ležalnika

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Črni gori boste na plaži zelo verjetno plačali več denarja za najem ležalnika kot za najem postelje pri zasebnih ponudnikih, ugotavljajo črnogorske Vijesti.
Oglej si celoten članek

Najem ležalnika in senčnika ponekod stane celo 75 evrov, medtem ko je moč pri zasebnikih sobo najeti že za osem do 15 evrov.Po navedbah časnika so cene najnižje v Bečićih, kjer je treba za najem para ležalnikov in senčnika odšteti pet evrov na dan. Na najbolj priljubljeni plaži v Budvi pa stane najem ležalnikov in senčnika 15 evrov.

Na plaži pred elitnim hotelo Maestral v kraju Pržno stane najem ležalnikov že 30 evrov, na "kraljevski plaži" pred hotelom Miločer nedaleč stran pa tovrsten najem stane že 75 evrov.

Na Svetem Štefanu so cene zmernejše kot pred Miločerjem; najem ležalnikov in senčnika stane vsega 50 evrov na dan. Približno toliko, kolikor stane bogata večerja za dva v kaki od boljših restavracij v Budvi, je navedel srbski radio B92.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.