Magazin
36 ogledov

75 evrov za najem ležalnika

plaža Shutterstock
V Črni gori boste na plaži zelo verjetno plačali več denarja za najem ležalnika kot za najem postelje pri zasebnih ponudnikih, ugotavljajo črnogorske Vijesti.

Najem ležalnika in senčnika ponekod stane celo 75 evrov, medtem ko je moč pri zasebnikih sobo najeti že za osem do 15 evrov.Po navedbah časnika so cene najnižje v Bečićih, kjer je treba za najem para ležalnikov in senčnika odšteti pet evrov na dan. Na najbolj priljubljeni plaži v Budvi pa stane najem ležalnikov in senčnika 15 evrov.

Na plaži pred elitnim hotelo Maestral v kraju Pržno stane najem ležalnikov že 30 evrov, na "kraljevski plaži" pred hotelom Miločer nedaleč stran pa tovrsten najem stane že 75 evrov.

Na Svetem Štefanu so cene zmernejše kot pred Miločerjem; najem ležalnikov in senčnika stane vsega 50 evrov na dan. Približno toliko, kolikor stane bogata večerja za dva v kaki od boljših restavracij v Budvi, je navedel srbski radio B92.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.