7.7.2016: Zaradi tega je današnji datum pravljičen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Današnji datum je nekaj posebnega. Če se tega zaveda čim več ljudi, pa energije postanejo še močnejše. Duhovna voditeljica Cristy Žmahar razlaga, zakaj je temu tako.
Oglej si celoten članek

Številke nosijo določeno sporočilo. Vsak ima izmed nas ima svoje osebno število, to je seštevek rojstnega datuma, ki pomaga razumeti našo osebnost in nas usmerja na pravo pot, če ji le prisluhnemo. Vesolje nam vedno pomaga na svoj način, tudi s številkami, je prepričana Cristy Žmahar.

Pravi, da na današnji dan angeli in vile niso prav nič močnejši, le to je drugače, da določene datume ozavesti več ljudi in s tem prikliče pozitivne vibracije, kar duhovna bitja začutijo. Podobno kot za novo leto, ko vsi praznujemo in se veselimo. Ta kolektivni duh privablja energije. Cristy sicer pravi, da je pot k sebi in vase potrebno iskati vsak dan in ne le na posebne datume. Lahko je to meditacija, umetnost ali kakšna druga pot. Meni, da trenutno živimo v času, ko preveč poslušamo druge in smo pod tujimi vplivi ter se premalo zavedamo in ukvarjamo s svojo lastno potjo. Šele, ko se bomo sledili sebi, bomo zmožni vsega.

Sedmica je bila od nekdaj pravljično število, danes so v datumu kar tri, če seštejemo še 16, ker smo leta 2016. Na današnji dan pa se je še posebno dobro vprašati, kdo smo, ali izpolnjujemo svoje osebno poslanstvo, kaj smo naredili in kam smo namenjeni, kakšni so naši cilji. Se pravi, zazreti se vase in v svojo pot.

V prihajajočih tednih prihajata še dva močna datuma, in sicer 19.7.2016 in 8.8.2016. "19. je polna luna, ki je vsakič mistična, poleti pa ima še večjo moč. 8. 8. pa ima drugo kombinacijo, osmica predstavlja obilje, bogastvo, srečo, obrnjena osmica je tudi znak za neskončnost. Takrat se ljudje vprašajo, kaj je obilje in, ali si ga zaslužijo. Zaslužimo pa si ga tako ali tako vsi, kot tudi to, da uživamo," še dodaja Cristy.

 

 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 03:52 8. Julij 2016.

    Kam je pa pri tem pravljičnem računanju izginila 2 iz letnice 2016? Kaj pa če računamo malo drugače? Ker imamo …

  • 03:38 8. Julij 2016.

    Podrobnosti (prodajo megle) sicer nisem prebral, mi je pa smešno, da imajo vsi ti (obstajajo tudi svetle izjeme) naši "duhovni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.