Magazin /magazin/odnosi-in-prosti-cas
74 ogledov

7.7.2016: Zaradi tega je današnji datum pravljičen

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dusan72 03:38 08.julij 2016.

    Podrobnosti (prodajo megle) sicer nisem prebral, mi je pa smešno, da imajo vsi ti (obstajajo tudi svetle izjeme) naši "duhovni učitelji", numerologi in razni vedeževalci neka umetniška imena? Cristy, Danny, Shana, Nemo... A to zato, da je bolj fancy ali ...prikaži več kaj? Če izhajam iz čistih osnov te takoimenovane duhovnosti... "Sprejemaj sebe, bodi zadovoljen s seboj in tudi drugi te bojo sprejemali..." Zakaj zavraga bi si šel spreminjati ime oziroma uporabljal nek nadimek??? Aja... Ker Janezu Novaku nihče ne bo verjel, Blinky Zeus je pa tisti pravi "mojster". Z zakonom bi prepovedal takšne članke in oglase !!!

  • dusan72 03:52 08.julij 2016.

    Kam je pa pri tem pravljičnem računanju izginila 2 iz letnice 2016? Kaj pa če računamo malo drugače? Ker imamo dve sedmici, to "pozabljeno dvojko" razdelimo na pol in odštejemo od 7. Pa dodajmo še preostalo 6 v datumu in ...prikaži več kaj dobimo?7-1 7-1 6 = 666. In kar naenkrat nismo več pri angelih in dobrih vilah, ne? Dandanes je vsak z malo volje lahko numerolog, astrolog, "učitelj", šlogar, prodajalec megle. Samo dovolj naivno stranko rabiš, pa si zmagal.. Aja, pa ime ti obvezno ne sme biti Kristina ampak Cristy, Danijel ampak Danny... če imaš pa še kakšno bolj čudno tipa Ježovita si pa sploh zmagal. Me resnično zanima, koliko (če sploh kakšnega) od teh imen so vam dali starši??

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.