91 funtov za Micka

Foto: Žurnal24 Pevec Jagger je imel številne ljubice. (Foto: Flynet/JLP)
Mick Jagger je bogatejši za 91 funtov tedensko do konca življenja. Eden najbolj znanih britanskih rockerjev je dopolnil 65 let in postal upokojenec.
Oglej si celoten članek

Jagger nima življenja tipičnega 65-letnika. Koncerti po vsem svetu, obleganje s strani mladih deklet, številno potomstvo in viteški naziv pričajo, da gre za posebnega človeka, ki ima po vrhu vsega še dobro kondicijo. A Mick se ne misli zadovoljiti s tem. Govorice o novem albumu in svetovni turneji skupine kar ne pojenjajo.

Poročen je bil dvakrat, ima sedem otrok s štirimi ženskami in tri vunke. Leta 1971 se je poročil z Bianco, leta 1990 pa ga je v zakonski jarem ujela ameriška manekenka Jerry Hall. Njegov drugi zakon je šel po gobe potem, ko se je razvedelo, da pričakuje otroka z brazilsko manekenko Luciano Morad. Med njegovimi ulovi so imena kot Janice Dickinson, Carla Bruni in Sophie Dahl, če omenimo le najbolj znane. Zadnje čase je srečen z nekdanjo manekenko L'Wren Scott.

Njegovo premoženje ocenjujejo na okoli 225 milijonov funtov, čemur lahko sedaj prištejemo še pokojnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.