Magazin > VIP
21 ogledov

91 funtov za Micka

Pevec Jagger je imel številne ljubice. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Mick Jagger je bogatejši za 91 funtov tedensko do konca življenja. Eden najbolj znanih britanskih rockerjev je dopolnil 65 let in postal upokojenec.

Jagger nima življenja tipičnega 65-letnika. Koncerti po vsem svetu, obleganje s strani mladih deklet, številno potomstvo in viteški naziv pričajo, da gre za posebnega človeka, ki ima po vrhu vsega še dobro kondicijo. A Mick se ne misli zadovoljiti s tem. Govorice o novem albumu in svetovni turneji skupine kar ne pojenjajo.

Poročen je bil dvakrat, ima sedem otrok s štirimi ženskami in tri vunke. Leta 1971 se je poročil z Bianco, leta 1990 pa ga je v zakonski jarem ujela ameriška manekenka Jerry Hall. Njegov drugi zakon je šel po gobe potem, ko se je razvedelo, da pričakuje otroka z brazilsko manekenko Luciano Morad. Med njegovimi ulovi so imena kot Janice Dickinson, Carla Bruni in Sophie Dahl, če omenimo le najbolj znane. Zadnje čase je srečen z nekdanjo manekenko L'Wren Scott.

Njegovo premoženje ocenjujejo na okoli 225 milijonov funtov, čemur lahko sedaj prištejemo še pokojnino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.