Aarona Carterja zasačili z marihuano

Foto: Žurnal24 Zaradi posedovanja opojne trave so Carterja aretirali.
Aaronu Carterju so odvzeli prostost zaradi posedovanja marihuane. Zdaj čaka v priporu na sodniško obravnavo.
Oglej si celoten članek

Prav nič ni presenetljivo, da je ameriški pevec Aaron Carter spet prišel v navzkrižje z zakoni in postavami, toda tokrat se je moral prvič sprijazniti s prisilnim prenočevanjem pri varuhih reda in miru. Ker je mlajši brat pevca Nicka Carterja iz skupine Backstreet Boys med vožnjo na avtocesti v Teksasu prekoračil dovoljeno hitrost, ga je ustavila policija. No, če bi bilo samo to, bi jo še kar poceni odnesel. 

Zapletlo pa se je, ko so mu možje postave med običajnim postopkom obravnave prometnih prestopnikov  pregledali avtomobil, cadillac escalade. Pri tem so naleteli na neprijetno presenečenje. V vozilu je namreč skrival med njegovimi vrstniki priljubljeno, a nelegalno opojno substanco značilnega vonja. Marihuano.

V skladu s strogo zakonodajo konservativnega Teksasa so mu odredili pripor, kjer zdaj čaka na obravnavo na sodišču, ki mu bo določilo kazen. Predstavniki policije sicer niso sporočili, koliko marihuane je Carter imel pri sebi, so pa izjavili, da je bil v avtomobilu sam. Slednje mu že tako nehvaležnega položaja prav gotovo ne bo olajšalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.