Magazin > VIP
22 ogledov

Aarona Carterja zasačili z marihuano

Zaradi posedovanja opojne trave so Carterja aretirali. Žurnal24 main
Aaronu Carterju so odvzeli prostost zaradi posedovanja marihuane. Zdaj čaka v priporu na sodniško obravnavo.

Prav nič ni presenetljivo, da je ameriški pevec Aaron Carter spet prišel v navzkrižje z zakoni in postavami, toda tokrat se je moral prvič sprijazniti s prisilnim prenočevanjem pri varuhih reda in miru. Ker je mlajši brat pevca Nicka Carterja iz skupine Backstreet Boys med vožnjo na avtocesti v Teksasu prekoračil dovoljeno hitrost, ga je ustavila policija. No, če bi bilo samo to, bi jo še kar poceni odnesel. 

Zapletlo pa se je, ko so mu možje postave med običajnim postopkom obravnave prometnih prestopnikov  pregledali avtomobil, cadillac escalade. Pri tem so naleteli na neprijetno presenečenje. V vozilu je namreč skrival med njegovimi vrstniki priljubljeno, a nelegalno opojno substanco značilnega vonja. Marihuano.

V skladu s strogo zakonodajo konservativnega Teksasa so mu odredili pripor, kjer zdaj čaka na obravnavo na sodišču, ki mu bo določilo kazen. Predstavniki policije sicer niso sporočili, koliko marihuane je Carter imel pri sebi, so pa izjavili, da je bil v avtomobilu sam. Slednje mu že tako nehvaležnega položaja prav gotovo ne bo olajšalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.