Adele nadrla Chrisa Browna

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanski pevki Adele je prekipelo, ko je videla, da Chris Brown med Grammyji ni hotel izkazati spoštovanja glasbenemu kolegu Franku Oceanu.
Oglej si celoten članek

Chris Brown je očitno poln zamer in sovraštva, saj se je na nedeljski podelitvi grammyjev kujal na svojem sedežu, medtem ko je njegov "rival" Frank Ocean prejel nagrado za najboljši urbani sodobni album. Preostala dvorana je v znak spoštovanja vstala in Franku namenila stoječe ovacije, Chrisu pa se ni zdelo vredno dvigniti zadnjice. Mladi glasbenik očitno še ni pozabil njunega prepira na parkirišču, ko se je nad Frankom znesel zaradi parkirnega prostora.

Chrisovo ignoranco na Grammyjih je opazil marsikdo, a le pevka Adele ni mogla mirno mimo tega. Brez zadržkov je stopila k njemu in mu povedala, kaj si misli o njegovem vedenju. Žal ni znano, katere besede je uporabila, a sodeč po izrazu na Chrisovem obrazu, mu je navrgla nekaj krepkih. Fotografijo si lahko ogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.