Magazin > VIP
27 ogledov

Adele nadrla Chrisa Browna

Chris Brown EPA
Britanski pevki Adele je prekipelo, ko je videla, da Chris Brown med Grammyji ni hotel izkazati spoštovanja glasbenemu kolegu Franku Oceanu.

Chris Brown je očitno poln zamer in sovraštva, saj se je na nedeljski podelitvi grammyjev kujal na svojem sedežu, medtem ko je njegov "rival" Frank Ocean prejel nagrado za najboljši urbani sodobni album. Preostala dvorana je v znak spoštovanja vstala in Franku namenila stoječe ovacije, Chrisu pa se ni zdelo vredno dvigniti zadnjice. Mladi glasbenik očitno še ni pozabil njunega prepira na parkirišču, ko se je nad Frankom znesel zaradi parkirnega prostora.

Chrisovo ignoranco na Grammyjih je opazil marsikdo, a le pevka Adele ni mogla mirno mimo tega. Brez zadržkov je stopila k njemu in mu povedala, kaj si misli o njegovem vedenju. Žal ni znano, katere besede je uporabila, a sodeč po izrazu na Chrisovem obrazu, mu je navrgla nekaj krepkih. Fotografijo si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.