Adele razkrila trenutek, ko se je odločila za ločitev

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevka pravi, da novi album 30 ne govori o ločitvi od soproga, pač pa o ločitvi od stare verzije sebe.
Oglej si celoten članek

Adele je v intervjuju z Oprah Winfrey zelo iskreno spregovorila o svoji ločitvi. "Celo življenje sem bila obsedena z nuklearno družino, ker nisem izhajala iz nje, V vseh teh filmih in knjigah, ki jih v mladosti prebiraš, se zdi, da tako mora biti. Že v zelo zgodnjih letih sem sama sebi obljubila, da ko bom imela otroka, bomo ostali skupaj. Da bomo združena družina. In zelo zelo dolgo časa sem se trudila. Bila sem tako razočarana za svojega sina, zase in mislila sem si, da bom jaz tista, ki bom ustavila te preklete vzorce," je povedala pevka. 

Razkrila pa je tudi trenutek, v katerem se je zavedala, da si želi ločitve: "V neki reviji smo reševali kviz in vprašanje je bilo, kaj je nekaj, česar o tebi nihče ne ve. Pred tremi prijatelji sem izustila, da res nisem srečna, da ne živim, temveč le tavam, čeprav so bili prepričani, da sem srečna." Na vprašanje, s kakšnim namenom je bivši soprog Simon Konecki prišel v njeno življenje, pa je odgovorila: "Prišel je v trenutku, ko sta mi s sinom nudila takšno stabilnost, ki mi je nikoli še nihče ni dal, predvsem v tistem življenjskem obdobju. Z lahkoto bi zašla s poti ali se postala samo destruktivna, ker me je vse skupaj tako prevzelo. Prišel je, bil je zanesljiv, najbolj zanesljiva oseba v mojem življenju do tistega trenutka."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.