Adele se boji, da bo umrla mlada

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Popularna britanska pevka Adele se močno boji, da bo umrla mlada, saj živi zelo stresno življenje. Največ skrbi ji povzročajo koncerti v živo, pred množico oboževalcev.
Oglej si celoten članek

Adele je tako prestrašena in živčna pred nastopi v živo, da se boji, da zaradi tega ne bo dočakala prav visoke starosti. Triindvajsetletna pevka namreč večino časa pred koncertom preživi v popolnem stresu. "Popolnoma sem ohromljena zaradi strahu. Preden stopim na oder, imam strašansko tremo in ne vem, zakaj je tako. Mislim, da bom umrla mlada, saj se ves čas obremenjujem s tem."

Zvezdnica je stres poskušala zmanjšati tudi s tem, da se je preselila nazaj k mami, saj jo je življenje v razkošnem delu Londona utesnjevalo. Za neki britanski časopis je nedavno povedala, da se je k mami vrnila zato, ker bi jo sicer slej ko prej našli mrtvo v njenem stanovanju, njeno truplo pa bi načele podgane. "Sama preprosto nisem mogla funkcionirati brez mame, zato sem se vrnila k njej. A imava veliko stanovanje, vsaka ima dovolj prostora, tako da se super razumeva," je še dodala pevka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.